dimecres, 8 de maig del 2013

Què passa als patis de Huialfàs?





Justificació de les etiquetes

 Les competències que pens que he treballat mitjançant aquesta entrada són: 5.1 Reflexiona sobre trets diferencials entre bones pràctiques i projecte de millora, 5.2 Justifica i contextualitza el projecte de millora a partir de l'anàlisi de necessitats i de la identificació del problema, 5.4 Preveu els obstacles i les resistències en l'aplicació del projecte de millora. Pens que he treballat aquestes competències mitjançant aquesta entrada perquè he anat explicant els diferents trets que caracteritza el projecte de millora que estem realitzant a l'escoleta, les necessitats i els problema que presenta que crec que queden identificades a les taules dels punts forts i punts febles, i mitjançant les propostes hem intentar reflectir fins a ón arribarà els nostre projecte tenint present els obstacles i resistències que hem trobat.  

2 comentaris:

  1. Hola sandra.

    Desprès d'haver llegit el vostre projecte de millora he de dir que:

    Enhorabona per la presentació del projecte, és creativa la idea de penjar un power point i a més aquest és clar i precis..

    Per altra banda dir que és un projecte molt interessant, perquè em fa pensar que aquest projecte està pensat únic i exclussivament pels infants, perquè aquests durant el moment del pati podran jugar lliurament de una manera molt divertida i diferent, a diferència d'altres escoles.

    Els vostres patis proporcionaran als infants molt de joc simbòlic, les vencineres, els parkings... pels més petit els materials no tan estructurats.. en definitiva està molt ben pensat.

    Pens que serà un projecte que estarà molt bé, i que de segur que els docents i infants us estaran molt agraits per la feina feta.

    Enhorabona, i ja tenc ganes de veure les fotografies finals, per observar com ha quedat el pati finalment.

    Silvia Amengual

    ResponElimina
  2. Hola Sandra!!

    És fascinant el que es pot arribar a fer tenint en ment sempre el bé per als infants. I vosaltres amb aquest projecte de millora heu detectat una necessitat clau per al benestar d'aquestes petites criatures que tant es mereixen.
    El pati, com molt bé heu anomenat al power point publicat, és un dels espais més enriquidors per als infants i així com preteneu reconstruir-lo augmentarà totes les seves possibilitats de criexer en tots els sentits, de potenciar o millorar les seves capacitats.
    Per a realitzar aquest projecte veig que heu seguit unes pases molt adequades fins a trobar una vertadera necessitat: quin és l'espai més oportú per millorar, quina és la realitat de l'escoleta, quins punts forts i febles té l'espai, perquè aquest espai, quines habilitats s'haurien de poder desenvolupar en aquest espai, quins objectius vos proposeu, la proposta i avaluació a realitzar.
    Es tracta d'un projecte molt ambiciós i gratificant, així que la meva enhorabona i desig per a que es pugui realitzar amb éxit, per als infants, per a totes aquelles persones que en veure aquesta pràctica es motivin en seguir-vos.

    Leticia Maya

    ResponElimina